08 november, 2006

Billede af en samtale


(Klik på billedet for større version)

3 dages samtaler om Børn på nettet..........

Tidsperiode: Mandag d. 6.11. kl. 8 til onsdag d. 8.11. kl. 17.
Deltagere: 1 gæsteblogger, 10 studerende, 3 gæster og en underviser.
Godt gået!!! Og så er der endda to, der pt. græder over, at de ikke kan kommentere - heldigvis er de ikke rådvilde, men skriver bare i deres egen blog ;)

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er det en sej oversigt du har begået... Håber det er ok, at jeg viser den og din side frem i morgen, hvor jeg har fornøjelsen af, at skulle underholde nogle studerende på IT-Uni om fællesskaber på weblogs... Hvor jeg selvfølgelig trækker på noget af det, jeg oplevede i fælleskabet omkring denne...din...blog...

Anonym sagde ...

Interessant visualisering - er den én du selv har begået eller har du brugt noget software til at trawle bloggen?

lis faurholt sagde ...

Hej Sille - hyggeligt at se dig igen :) - og selvfølgelig er det ok at vise bloggen frem - den er jo offentlig, beregnet til at blive set, så at sige.... og også gerne talt til! Noget af det spændende er jo netop, at andre end den "eksklusive gruppe": underviseren og studerende, kan deltage i samtalen. Ikke blot ved hjælp af hyperlink "ud i verden", men også ved, at verden træder ind i undervisningen og lægger en kommentar.
Skulle nogen fra IT-Uni have lyst til at "komme i snak" med mine studerende og mig - ja, så er vi her..... lige til at tale med :)

lis faurholt sagde ...

Hej Thomas - nej, desværre - den er lavet med mors egen lille hånd i Word + skærmdump *sukker*
Jeg har ledt og ledt efter en teknologi, der kunne gøre det for mig, men enten er de så komplicerede, at de kræver en hel statistikeruddannelse eller også er de ikke til at få fat på. Eller måske har jeg bare ikke fundet det endnu? Jeg søger stadig f.eks. her. Vister er bygget på prefuse, der måske er værd at kikke på (har bare ikke haft tid endnu).

Er der ikke nogen på dit Uni, der kender et godt (og simpelt) redskab?

Anonym sagde ...

Hehe - jeg leder vist selv efter det samme må jeg indrømme, men har ikke rigtig kastet kræfter ind i det endnu, da jeg ikke lige står og skal bruge det. Har også kigget lidt på visualcomplexity, hvor der er mange spændende ting - men jeg har ikke rodet konkret med nogle værktøjer.

Jeg hørte på et tidspunkt en præsentation, hvor TecFlow blev introduceret - det kunne ifølge forfatteren bruges til ALT...men jeg har aldrig rodet med det og ved ikke, om det er nemt at gå til. Ovenstående link står der, at der er en nyere version der hedder Iquest det skulle være nyere og man skulle ved at sende en mail til Peter Gloor (se første link) kunne få en gratis version til ikke kommerciel akademisk brug...men det er ikke noget jeg har rodet med - jeg håbede på, at du lige havde spottet et nemt lille værktøj :-D

lis faurholt sagde ...

Tak for dit link - jeg elsker f.eks. den første sætning:
1. Download and install the MySQL database *lol*

Så er jeg allerede stået af. Ikke fordi det ikke er muligt (at få hjælp til ;), jeg skal bare ikke bruge det redskab så meget, at jeg orker bruge så meget tid på det! Jeg leder efter et simpelt (helst på nettet :) redskab, som kan visualisere et netværk.

Skal vi ikke love hinanden, at hvis én af os finder det, så siger vi lige til?

Anonym sagde ...

Det er en aftale :)