23 oktober, 2006

kampus.nu

Som omtalt d. 4.10. er kampus.nu i luften. Der er ikke meget indhold på kampus.nu - projektet er så at sige i en undersøgelsesfase. Alle uddannelsesinstitutioner med mellemlange og lange videregående uddannelser, der kan samle 5-10 studerende, vil få besøg af initiativtagerne til kampus.nu. På et 2 timers møde vil initiativtagerne indsamle ideer til, hvad kampus.nu kan indeholde.

CVU Sønderjylland er ikke på listen over uddannelsesinstitutioner, men jeg har mailet til kampus.nu, så vi kan komme med fra starten.

Pressen om kampus.nu:
Informations artikel om kampus.nu* og Københavneravisens omtale.

Det kan godt virke lidt skuffende, at der slet ingen aktiviteter eller blot skitser til disse er på sitet, på den anden side tegner lydhørheden overfor brugerne godt. Jeg læste i en artikel (eng.), at en forsker, der virkelig ved noget om internetkulturen, mener, at grunden til, at MySpace er blevet så udbredt, mens Friendster kun levede en kort periode, er de to helt forskellige måder ejerne bag MySpace og Friendster takler brugerne. Mens MySpace hele tiden er i en dialog i øjenhøjde med sine brugere, var Friendster kendetegnet af en alvidende ejer og dennes ikke særligt venlige behandling af brugerne.
Så lydhørheden overfor brugerne tegner godt - hvis kampus.nu altså kan levere varen. Det vil fremtiden vise.

Hvis kampus.nu bliver lige så populært som deres forbilleder myspace.com, facebook.com og ratemyprofessor.com - også det vil fremtiden vise.

* Mit link til artiklen i Information er lovligt - om det er lovligt at lægge Informations artikel som .pdf fil på nettet afhænger af, om flugge.net har fået tilladelse af Information.......

Ingen kommentarer: