19 april, 2006

Blogs, et moderne eventyr?

Er det mon kun mig, denne historie minder om "Hvad fatter gør, er altid det rigtige"? Lad os håbe slutningen bliver en anden :)

Kyles site med illustrationer af forløbet *G*

7 kommentarer:

sandra sagde ...

Ja, den historie har jeg osse læst idag :)

lis faurholt sagde ...

Nå, nå, har man fået en nyhedslæser måske? *S*

asterix915 sagde ...

Hej Lis

Ja det er utroligt hvad man kan få ud af små ting *s*. Det ender med at han kommer i Oprah *LOL*

Lone

lis faurholt sagde ...

Ja, det er da utroligt, at du stadig hænger på her. Knuz :)
(Jeg har lige læst, at den med at bruge z i knuz og møz er en sprogform, man absolut lægger bag sig, når man er over 12 år *lol*)

mrskarin913 sagde ...

Hej Lis.

Det er meget sjovt, du lige i dit indslag skriver at:"(Jeg har lige læst, at den med at bruge z i knuz og møz er en sprogform, man absolut lægger bag sig, når man er over 12 år *lol*)", For jeger også lige blevet fortalt af de unge her i huset, at på handelsskolen og gymmasiet anså man brug af *LOL* til at være under 12 åriges agtigt:) så jeg er vel stadigvæk lidt barnlig *LOL*

Hilsen Karin.

lis faurholt sagde ...

Der ligger selvfølgelig en alderspositionering i det (jeg er stor, du er lille). Med det er vel dybest set også et tegn på, at kompetencerne til at kommunikere på nettet er rykket ned i aldersgruppen?
Kunne man mon ikke forestille sig, at emoticons (følelsesmarkeringerne) kun er nødvendige for folk, som ikke er vant til at kommunikere på nettet? Forstået sådan, at de, der ikke er vant til kommunikationensformen, lettere misforstår kommunikationen/hinanden...

Rent fagligt synes jeg, det er vigtigt at kende koderne i børnekulturen - ikke for at bruge dem til at "lege ung" *lol* - men fordi pædagoger bør interessere sig for og kende den aktuelle børnekultur - ellers ender pædagoger som "kulturkustoder"!

mrskarin913 sagde ...

Hej Lis.

Så er jeg på banen igen, jeg kan fint følge dit indlæg, og jeg er glad for, at du uddybede emoticons, for det ord er nyt for mig.

Jeg tror også, at kompetencerne til at kommunikere på nettet er rykket ned i aldersgruppen, men sådan er udviklingen og den nye børnekultur.

Den må vi, som du er inde på følge med i. For at men ikke som pædagoger, ellers ender som "kulturkustoder", hvilket ikke er det, jeg ønsker at stå som.