02 april, 2006

Den lådne blog

Så gik det som så ofte før - jeg blev bidt af projektet :)
















Bloggen begyndte som en uforpligtende leg, men pludselig kunne jeg se, at den faktisk var at udvikle sig til en fortæling om undervisningen i multimedie - iklædt "Furby"pels ;)
Undervisning som fortælling, hm... interessant! Det må dyrkes.

2 kommentarer:

asterix915 sagde ...

Hej Lis

Det er ikke godt, at blive bidt af en bloggerbacsille *lol*

I dag var jeg på bupl´s hjemmeside for at finde en artikel, men se jeg faldt også over denne artikel. Tænkte at det måske havde jeres interesse.

Mandagshilsen
Lone

lis faurholt sagde ...

Jeg har set den (men tak alligevel, jeg får ikke altid læst Børn & Unge) og glædet mig over, at flere begynder at "se lyset" - jeg undrer mig dog over sætningen "Computeren er unik som arkivsystem" - jeg ville nok have sagt at computeren er et unikt kommunikationsmedie :)

Og al den snak om læse og skrive....!! Børn har altid været enormt nysgerrige og videbegærlige. Vi har bare holdt dem væk fra at søge viden selv, fordi al vor viden var "arkiveret" i skriftform. Endelig kommer der nu medier, hvor børn også kan være med, inden de lærer at læse og skrive - bare vi dog kunne undgå al den panik, der er omkring denne inkludering af børn / demokratisering. Ind imellem ligner medierne middelalderens munke, der gik i panik ved tanken om, at almindelige mennesker skulle have mulighed for at læse Bibelen *S*