28 december, 2005

Set på Flickr

Jeg kom forbi en flot anvendelse af notefunktionen på Flickr i dag.
Klik i Flickr (- virker ikke her i bloggen) på "Zoom ind", så viser næste billede - og næste close ups af motivet.


Blooming tree 1
Originally uploaded by GustavoG.



Her er de to øvrige billeder som giver illusionen af Zoom:

Blooming tree 2
Originally uploaded by GustavoG.



Blooming tree 3
Originally uploaded by GustavoG.


5 kommentarer:

asterix915 sagde ...

Hej Lis

Hold op det er smart, men har ikke lige fundet ud af hvordan det virker, så det må jeg i dybden med en dag.

Godt nytår
Lone

mrskarin913 sagde ...

Hej Lis.

Hvordan gør du? jeg har prøvet med et billed i flicker, og prøvet hvordan jeg kunne blog de tre forskellige billeder, som jeg har taget ud af et billed.
MVH Karin.

lis faurholt sagde ...

Mon ikke det er 3 billeder, hvor fotografen er gået tættere og tættere på motivet?

mrskarin913 sagde ...

Hej Lis.

Jeg har prøvet at tage et af mine billeder på flickr, forsøgte at tage en del af billedet ud og sende det til min blog. Det gik ikke. Så jeg håbede, at du atter kunne trylle for mig. Dette med at sende en del af et billed, synes jeg kunne være sjovt. Så jeg må se- en dag kan det måske lade sig gøre.
MVH Karin.

lis faurholt sagde ...

Vi taler vist forbi hinanden. Jeg kan se, at du godt ved, hvordan man sender et Flickr foto til din blog - det har du jo gjort med fotoet af multimedieholdet, men "tage en det af billedet ud og sende det til min blog" - hvad mener du med det????
Man kan ikke "tage dele ud af billeder" på Flickr. Flickr er jo ikke et billedbehandlingsprogram (som f.eks. Gimp og PaintShopPro). Flickr er blot et sted, hvor man opbevarer og viser billeder - man kan ikke "billedbehandle" i Flickr! Er det det, du prøver at gøre?
De foto, jeg fortæller om i bloggen, er jeg ret sikker på er 3 forskellige foto, hvor fotografen er for hvert billede gået tættere på motivet. Han har så lagt alle tre foto ind i Flickr og lavet det sådan, at man ved at klikke på ét foto kommer til det næste (nøjagtig ligesom et link i en tekst/webside bringer dig til en ny tekst/webside). Er det, hvordan man gør det i Flickr, du ikke kan finde ud af?