13 marts, 2006

Flickr

FfLIneon c (wbrc)Wooden KR
Nu er alle studerende på nær to oprettet i Flickr. Linkene ligger i min Blogroll i højre spalte, "Flickr 2006". Bare de nu husker at læse i Wikien om alle Flickrs 1000 muligheder..... og kaster sig ud i det!
Sidste semester startede vi med Flickr, men der gik lidt tid, inden de studerende opdagede de mange muligheder - til gengæld ville begejstringen ingen ende tage, da det rigtigt gik op for dem :)
Lone og Karin var holdets ægte "Flickr-Chicks" *lol*, og deres begejstring kan stadig ses på deres naturfagsblogs (Naturfag: Lone / Karin). Jeg har drillet dem med, at det er nogle rigtige naturblæreblogs, de har - seje tøser :) På et tidspunkt tror jeg, de nærmest boede på Flickr Toys.

I øvrigt har vi i afdelingen aftalt at bede vore studerende om at tagge deres Flickr fotos med cvusonderjylland - så kan vi få øje på hinanden.

Da Agnete og jeg var til Rebbot 7 i 2005, hvor alle i 3 dage udelukkende snakkede om Web 2.0
(The web way, The sharing way, The creation way, The digital history way, The global way, The social way, The society way, The micro way, The natural way, The remixing way), sagde Ben Cerveny, at Flickr i øjeblikket er det sted på internettet, hvor der leges mest.

Ingen kommentarer: