26 januar, 2007

Shilpa Shetty

Balladen om mobning/racisme i Big Brother huset på BBC fortsætter. Hvis du ikke har hørt om den, så giver InfoMedia (avisdatabasen) 25 hit på en søgning på Shilpa. En af de grundigere artikler er Weekendavisens i dag: "Må nettet være med Dem" (Weekendavisen 26 januar 2007). Lige nu kan den også læses direkte på nettet: Weekendavisen - søg på "Shilpa" (jeg linker ikke til selve artiklen, dels fordi den i næste uge formentlig vil være væk, dels fordi dybe link er problematiske i forbindelse med dagblade!)

Weekendavisens artikel konkluderer, at alle formentlig kommer styrkede ud af sagen:
Tilbage står, at alle sandsynligvis kommer styrket ud af det her. Channel 4 har aldrig haft større seertal, kommercielle virksomheder, som ikke har været bange for snavsede fingre før, fremstår renfærdige, når de bruger Jade Goodys opførsel til at indstille deres millionstøtte, og undervisningsministeren har taget overskrifterne i denne uge ved at bruge sagen som anledning til at stramme op: nu gælder det om at få banket den rigtige britiskhed med kerneværdierne tolerance og retfærdighed ind i knolden på britiske børn og unge.

Jade Goody mærker sympatien strømme sit angrende hoved i møde, og Shilpa Shetty, der ifølge indiske bloggere var inde i en karrieredal, får en ny og strålende fremtid. Briterne får taget en vigtig diskussion om racisme, uddannelse og ytringsfrihed, måske endda om klasseforskelle – og takket være bloggerne fra blandt andet Pickled Politics risikerer den oven i købet at blive kvalificeret.
"Må nettet være med Dem", Weekendavisen 26 januar 2007, tillægget "Medier"


Det er interessant at se, hvordan begge deltagere vinder på - en offerposition!!

Sagen er også stor i blogospheren. Søg på "Shilpa" i blogsøgemaskinen Technoraty og se videoer på YouTube, søg også her på Shilpa.



Her skænderiet om bouillionterningerne :)

Ingen kommentarer: