13 januar, 2007

Afslutning

Så er undervisningen det 3. grenvalgshold i multimediestuderende slut. Der er to studerende, der allerede nu ved, at de skal til eksamen... engang, så der venter i alt fald 14 hektiske dage senere.

Som sædvanlig mødte vi på seminaret mange af "de gamle", Lillan, hvis blog nu er omdøbt til et andet fag med herlige eksempler derfra, Ruth, som da vist helt har glemt at blogge? Karin, hvis privat- og studieliv, vi får stadig lov at deltage i - en ægte blogger ;) og Lone, som Schumachers farvel til formel 1 vist helt tog pippet fra :D

Helen og jeg talte varmt for at bloggene nu skulle anvendes mere bredt i studiet end bare til Multimedie, og jeg er sikker på, at de studerende i dag er fast overbevist om, at dét vil de gøre. Nu får vi jo så se, hvordan det går.... De lever jo travle liv med mange ting, der optager dem.

Men vi fortæller stadig om jer ude i byen ;)


DSC00017
Originally uploaded by lillehanne.


www.faurholt.dk (se Publikationer)

1 kommentar:

mrskarin913 sagde ...

Kære Lis og Helen.

Det er bestemt altid dejligt at komme på Haderslev Seminarium og så møde jer, der trods travlhed altid har tid til en snak på gangen.

Det er dejligt at opleve den flotte forandring som Haderslev Seminarium er i gang med. Det er ikke kun medarbejderne/undervisere, der fornyer sig, men så sandelig også gangene, der er bare blevet så flotte.

På samme måde snakker vi os med hinanden jeres tidligere multimediestuderende. Vi er igennem jer kommet tættere i kontakt med hinanden, med jer som fælles afset.

Så det er spændende, hvad det nye år bringer af sjovt rundt om på vores blogge :)