13 april, 2007

Blogger på dansk


I nat blev "New Blogger" dansksproget! Sørme godt, at jeg ikke havde nået at forny manualen *lol*
Føler du hæmmet af sproget i "Old Blogger", er det altså tiden til at migrere til "New Blogger". Og - thada! - der er også dansk stavekontrol - det er der nogen, der har efterlyst.....

En anden fordel ved "New Blogger" er, at der er mere man selv kan gøre ved Templaten uden at komme til at rode med HTML. Der er nogle meget fikse t"træk og slip" muligheder!
Desuden er jeg ret vild med, at man kan "tagge" poster - og dermed lave kategorier (kaldet "Etiketter". Se fx. Mediateksbloggen).

MEN, har du arbejdet meget med din Template, står du over for en del arbejde - alle de finurligheder, du har lagt ind i din template: Flickr Badges, Vejrpiger, statistikmodul osv. osv. skal "håndflyttes".

Apropos "manualer", så ved I, hvad jeg mener om dem :) og jeg fik også lige bekræftet, at min påstand om, at man ikke skal "lære at huske", men lære at "finde ud af" af en sætning i den undersøgelse af danskernes IKT kompetencer, der lige er lavet:
Det handler ikke om at spå om teknikkens udvikling
I 2012 vil der selvfølgelig være nye informationsteknologier, som vi ikke kender i dag, mens andre nutidige teknologier til den tid vil være forsvundet. Da teknologien konstant udvikler sig, er det uproduktivt at forsøge at forudsige, hvorledes teknologiens udvikling vil påvirke de fremtidige kompetencekrav. Digital literacy handler nemlig om, hvorvidt borgeren besidder de kognitive kompetencer, som sætter han eller hende i stand til at anvende en teknologi
(afsnit 7.1. De fremtidige krav til borgernes IKT-færdighedsniveau i 2012)

1 kommentar:

Henny Solskin sagde ...

Hej Lis....
Lære at huske - det er svært indenfor IT, men lære at finde ud af, det er sjovere :-)