13 december, 2011

Hvert tredsindstyvende sekund!!!

Klik på billedet for at få et større billede vist..............

Hvis du mangler pædagogiske argumenter for at tage nye teknologier i brug i pædagogisk arbejde, så er de lige her:

Hvert tredsindstyvende sekund uploades der mere end 6.600 nye billeder til Flickr, 600 videoer til YouTube, der skrives 1.500 blogindlæg, der åbnes 320 nye Twitter accounts og 695.000 Facebook status'er opdateres.


Alle disse aktiviteter er udtryk for ganske almindelige menneskers lyst til at kommunikere med omverdenen - den nære (familie og venner) og interessefællesskaber, f.eks. professionelle netværk. Tænk en forskel fra de - ikke så gamle endda - dage, hvor folk kun kunne komme til orde gennem aviser og forlag!  Og lige så langt væk er de dage, hvor Internettet kun var et opslagsværk.

Et lille fagligt tip: hvis du ser et billede som ovenstående, hvor der ikke er kildeangivelse (fy, fy, faurholt!!), så kan du downlode det og trække det ind i Google billedsøgning på Firefox'Filen "60seconds.jpg" trækkes fra Stifinderen op i Googles søgefelt, hvor den slippes.


Det tog 0.62 sekunder at få 31.900 resultater for billedsøgningen, så alle undskyldninger for ikke at lave kildeangivelse på sine billeder på nettet, er hermed fjernet.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

I must thank you for the efforts you've put in penning this site.
I really hope to check out the same high-grade content by
you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now ;)