02 juli, 2007

Woa!

Woa! I skal altså se Heikes Picture Trail - jeg stjal øjeblikkeligt ideen og....

ThaDah! Presenting: All Stars!



Cool Slideshows!

Lige en til.... Filmstars!



Cool Slideshows!

14 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej lis

Dejlige effekter har oprettet en profil og lavet den første trail.

lise-Lotte

lis faurholt sagde ...

Hurrah! Endelig en kommentar. Dejligt, at du er her igen, Lise-Lotte :)
Jeg har virkelig følt mig som Snøvsen (I ved, ham alle går fra :) her i den sidste tid. Jeg regner dog med, at det var eksamen, der tog al jeres opmærksomhed, og at I vender tilbage til vort bloggerfællesskab igen?

Unknown sagde ...

Jeg har jo orlov... jeg kan altså ikke få billederne ud på min blog. Skriver brugernavn til blogger+ kodeord, men den siger "content is invalid". Og jeg er lidt i tvivl om hvor koden skal indsættes.
Lise-lotte

lis faurholt sagde ...

Jeg har hørt, at du har orlov - hvornår regner du med at starte igen?
Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål om "billederne ud på din blog": brugernavn og kodeord skal du bruge, når du logger ind i Blogger. Det har ikke noget med billeder at gøre.
Upload af billeder til en post i Blogger er en ikon funktion, når du skriver en post. Dertil kræves ikke brugernavn og kodeord......
Du kan se i manualen, hvordan man uploader billeder til Blogger. Jeg kan ikke lige huske, hvilken side, tjek indekset :)

Unknown sagde ...

jeg kommer tilbage til August. Det er flicksene fra picture trail jeg ikke kan få ud på min blog. Den beder om mit brugernavn samt kodeord. men den siger bare "content is invalid" istedet for at poste det til min blog. Men der er jo også en kode jeg kan paste ind, men hvor?

lis faurholt sagde ...

OK. Så er jeg med:
1. du kopierer koden
2. du vælger fanebladet "html" i blogposten
3. du kopierer koden ind der og udgiver.

Der er én ting, der kan gå galt. Nogle af de der trails er over 400 pixels brede. Hvis de er det, smadrer de formentlig dit layout (sender din højre spalte ned under alle posterne).

Det er lidt bøvl at lave størrelsen om, men det kan lade sig gøre. Det letteste er, hvis du lægger koden til mig i Blackboard (det gamle multimediested), så skal jeg nok vise dig, hvor det er, du skal ændre på størrelserne :)

Unknown sagde ...

Mange tak. Men nu vil den godt poste mine billeder. kan det hænge sammen med at jeg før havde min blog åben i et andet vindue?

lis faurholt sagde ...

Det burde det ikke, men sommetider er der vist "kø" på linien til serveren, så skal man bare vente lidt - træk vejret dybt og hent en kop kaffe :)

Heike sagde ...

Hej - hvor hyggeligt! At genfinde sig selv her hos dig, Lis! Hvis ikke jeg husker helt forkert, blev jeg introduceret for picture trails hos Hanne! :)))))))))))

lis faurholt sagde ...

Yes. Sande medlemmer af bloggersfæren, hi, hi... :)

I de sidste par dage har jeg været aktiv ovre i Selskabet for Legekultur. Vi er 5 venner og fagfæller, der har en fælles blog. Povl har skrevet om børns/unges leg i gaderummet de sidste dage. Det er vildt fascinerende. Jeg har dog endnu ikke nået at se hele videoen på Google video.

I september har vi planer om at blogge om børn og vitser, som Povl har skrevet en bog om og skrevet en artikel om i en ny antologi, der udkommer her til august. Helen og jeg har også skrevet en af artiklerne, og som du kan se på det sidste link, er vi i gang med et lærervejlednings-website.

Lige nu skal jeg dog først og fremmest have ferie. Jeg arbejder denne uge med, men er snart segnefærdig. Der er SÅ meget at lave i år, da vi har både net, nær og nu også net+nær (sammenlæst). Studerende melder sig til alle tre former, så alt skal laves i 3 eksemplarer - alle papirer, alle introer, alle Blackboardsider.... *sukker* - nej, *stønner* og det er bare læreruddannelsen, så er der også lige pædagoguddannelsen, som også findes i flere variationer - og fra 1. september med en helt ny fagrække!!
Hanne, Helen og jeg arbejder, så vi er helt skeløjede, og vi gør det selvfølgelig ikke lettere for os selv, fordi vi dobbelttjekker alt ting af skræk for at vores træthed giver sig udslag i fejl, kvinder *G*

Heike sagde ...

Puha - bare nu de studerende også værdsætter jeres indsats - men det gør de jo! Dem, der vil det her. I er ganske frygtelig inspirerende! Min mand er ved at overveje, om han ikke skal til at lave en blog, så vi kan snakke sammen dér-----
Ja, kvinder! Jeg er også ramt af "kvinde-syge" ;(( Havde fravalgt at være klasselærer i det næste skoleår pga. arbejdspres, den, der skulle overtage, vil så alligevel ikke! Kvinde Heike tænker: Hvorfor spørger de mig ikke, om jeg vil fortsætte - gør jeg det ikke godt nok??!?!?!? Min mand trøster og siger: De respekterer jo bare dit ønske fra før!!
Jeg blev spurgt til sidst - min ledelse er også kvinde :))))))

lis faurholt sagde ...

Jeg tror ikke, studerende drømmer om, hvor stort et arbejde, der ligger bag. Så ville de næppe ringe og rykke for deres Balckboardlogin, fagsider og litteraturlister dagen efter, at vi har fået deres ansøgning om optag på studiet *lol*
Nå, det skal de jo heller ikke vide, men det er presset, når ministeriet forlænger ansøgningsfristen, men ikke flytter datoen i den anden ende. Når bekendtgørelser - der er så radikalt anderledes - først kommer i slutningen af maj osv.. Men vi når det jo, det har vi altid gjort - og vi hyler hvert år *rofl*
Og her vil jeg nu sige, at det ikke kun er vi kvinder - mændene hyler også i disse dage *G*

"Kvindesyge" - know that, been there, have T-shirt! Desværre! Vi må altså se at blive kureret - gribe i egen barm (med alderen er der jo ikke så mange, der griber der mere :)), stramme os op (uden støtte fra plastikkirugien og cremer), lade være med at betegne børn som værende nogle, der altid vil "være på", når de evner at sætte scenen og gå på.....
Hils din gode mand og fortæl mig hans URL, når han kommer så langt, så vil jeg droppe en kommentar om hans dejlige kone i den *S*

lis faurholt sagde ...

Og noget må vi da gøre rigtigt - jeg har lige fået tallene for de nye netstuderende på pædagoguddannelsen: en stigning på 122% på den 3 1/2 årige uddannelse og en stigning på 67% på den 3 årige. Og det i en tid, hvor der er spået en landsdækkende nedgang på mellem 15-20%. Vi har ikke fået armene ned endnu! Nu skinner solen lige pludselig igen og trætheden letter *G*

Anonym sagde ...

Hej Lis.

Den er super sjov at lege med. Jeg er blevet fuldstændig pjattet med det. Så nu har jeg fyldt min blog ud med de nyeste trail's....

Fantastisk ide :-)
God Sommer!
V.h Gurvinder