23 juni, 2008

Inspiration til ferien


Jeg var til et møde forleden, hvor jeg fik et bogmærke (et af dem af papir :) op under neglene. Det indeholdt en masse Web 2.0 steder. I kender formentlig

- Flickr.com, hvor man gemmer og deler fotos
- de.icio.us, hvor man deler sine bogmærker og finder inspirations i andres bogmærker
- last.fm, hvor man deler musiklister og lader sig inspirere
- linkedin.com, der er stedet, hvor man holder styr på sit netværk
- digg.com, hvor man finder alt muligt

Bogmærket indeholdt dog også ting, som jeg end ikke vidste, jeg savnede, såsom mymuesli.com. På mymuesli.com kan man sammensætte sin egen økologiske mysli-blanding af op til 75 ingredienser. Desværre forhandles/sendes mysli-blandingen kun i Tyskland - endnu. Men de lover, at man snart kan købe fra andre lande.

Har du et godt billede, skulle du måske overveje at anvende siden "The Rasterbator". Her kan du få dit billede lavet stort - virkeligt stort - 20 meter stort!!

Planlægger du at drikke vin i sommerferien, er siden corkd.com lige dét, du har brug for. her anmeldes og anbefaler brugerne vine til hinanden.
Og mens vi snakker om sommerferie, så er det msåke tiden at koble sig op til jaiku.com, så man kan følge med i, hvor vennerne er og hvad de laver i ferien.


Web 2.0 kaldes også for social software, så mens vi er ved det sociale - hvad med at få dig en kanin, der går på nettet for dig (Nabaztag).
Tak til Tina Pipa for bogmærket :)